Toliko sam se oduševila s radosnicom iz studija Love Print i prekrasnom porukom drage Marije, da sam odlučila podijeliti ovu prekrasnu knjigu djetinjstva na svom blogu.

Preko instagrama sam se zaljubila u korice ove divne radosnice, kao i u mogućnost personalizacije i prednje i zadnje korice. Pogledala sam par primjera i vidjela kako bi otprilike željela da izgledaju naše korice. Nije bilo lavića za primjer, ali su mi bez problema napravili ilustraciju kako smo mi zamislili. Nakon što pripreme ilustraciju pošalju vam na pregled i ukoliko ste zadovoljni knjiga ide u print.

Imate na izbor standardnu radosnicu, koja prati dijete do 18 mjeseci starosti, i premium radosnicu, odnosno knjigu djetinjstva, koja prati dijete kroz prvih 6 godina života. Ja sam se odlučila za knjigu djetinjstva i svakako bi to svima preporučila. Lijepo je imati na jednom mjestu fotografije kroz svih 6 rođendana, Božića i Uskrsa, kao i prve riječi i anegdote iz vrtića,  sve do najsitnijih detalja poput prijatelja s kojima su se družili u vrtiću, prvog odlaska u kazalište, kino itd.

Ilustracije na korici mogu biti u zlatnom i srebrnom printu, i na ovim fotografijama možete vidjeti koliko je to prekrasan zlatotisak, odnosno presijavajući print.

Također možete napisati i posvetu za svoje dijete, koju vam oni onda otisnu na prvu unutarnju stranicu.

Puštam vam malu galerijicu fotografija da vam barem malo dočaram ljepotu dizajna unutrašnjih stranica.

Vjerujem da ćete se i vi zaljubiti u ovu posebnu personaliziranu radosnicu i odlučiti je uvrstiti u “must have” proizvod za vaše maleno blago.

Ja znam da bi ja voljela da imam ovakvu uspomenu iz svog djetinjstva, a vi? ?

Love Print Instagram – https://www.instagram.com/_loveprint_/

Love Print Facebook – https://www.facebook.com/PersonalizedBooksAlbums/