Pozdrav ljudi, prošlo je puno vremena od mog zadnjeg posta. Nekako sam osjetila zasićenje, a ne volim raditi stvari na silu pa sam rekla da je u redu uzeti pauzu, ali blog nisam zatvarala. već je tu stajao više kao uspomena. Bebica broj dva nam stiže svakog trena te sam odlučila i njezin kutak podignuti na blog i napisati koju riječ više o njemu.

Mi živimo u malenom stanu gdje su prostorije baš mini tako da je trebalo pomno isplanirati kako u našu spavaću sobu od 12 m2, uz bračni krevet i veliki ormar, staviti krevetić i prematalicu. Od Leona smo imali veliku prematalicu iz Ikee i morali smo je pokloniti, jer je jednostavno nismo imali gdje staviti. Bilo bi nemoguće proći pored nje bez da se baš svaki put ne okrzneš o nju. Odmah mi je palo na pamet da bi najidealnije bilo uzeti neki ladičar i zamijeniti s već postojećim u našoj sobi. Ovaj ladičar je trebao dimenzijama odgovarati podlozi za previjanje i trebao je imati idealnu visinu za lagano presvlačenje bebe. Pronašli smo baš idealan u Ikei! Uklopio se u potpunosti u naš stil, a ove kožne ručkice su mi tako prekrasan detalj.

Planiranje uređenja njezinog kutka i naše sobe je započelo s odabirom Photowall Sweden tapete. Izbora je baš jaaaako puno i odluka nije bila nimalo laka. Htjela sam da budu neki cvjetovi i da bude malo tamnije, a na kraju sam se zaljubila u ove listove i znala sam da će zemljani tonovi savršeno pasati uz samu tapetu. Ovdje možete kupiti našu tapetu – Tanglewood Forest Nightfall

Postavljanje tapete je baš jednostavno (kažem ja, koja sam samo gledala kako je moj muž i tata postavljaju haha). Uz tapetu se može naručiti i dodatan paket u kojemu imate sav potreban pribor za ljepljenje tako da se odmah možete baciti na posao kada stignu. Trebalo im je dva sata da postave 15m2 tapete.

Na ovom linku možete pronaći inspiraciju za uređenje s drugačijim uzorcima tapeta.

U kut smo postavili najljepši krevetić na tržištu babyhood kojeg možete nabaviti u malizakladi.hr. Krevetić raste skupa s bebicom i najbolje da na linku pogledate kako se može mijenjati i koliko u biti njegova primjena može biti dugogodišnja.

Prvotno je u planu bilo da stavimo krevetić s natural bojom drveta, međutim kako ga trenutno nisu imali na zalihi odlučili smo da će i bijela biti odlična. Na kraju sam baš zadovoljna da je krevetić bijeli jer uz tako tamniju tapetu baš lijepo dođe do izražaja, a i naš bračni krevet i ormar su bijeli pa su se lijepo povezali jedno s drugim.

Prekrasan baldahin je brenda Liewood i isto ga možete nabaviti u malizakladi.

Uz njega dobijete i ove prekrasne gombice tako da svaki detalj bude na svom mjestu.

Ova divna girlanda na zvjezdice, koje baš izgledaju kao da su dio baldahina i tog kompleta, su u biti kupljene u Zara home.

Zvijezda jastuci – Baobaby

Pletenica ogradica za krevetić – Dadaandrocco

Kraj kreveta sam stavila policu iz Ikee i lampu iz Jyska.

Ova prekrasna polica iznad komode je u biti kombinacija bijele police iz Ikee i drvenih nosača iz Pevexa. Ikea ima u ponudi baš takvu policu s drvenim nosačima ali je nije bilo na zalihi. Prekrasna polica vješalica, drvena šarena dugica i miš u haljinici je iz Zara home. Košara na vješalici je iz Jyska, a slamnate košarice iz Ikee. Preeekrasnu dugicu od konca mi je napravila draga prijateljica, pogledajte samo njezin interijer na njezinom instagram profilu iwaiva i sve te savršene detalje.

Podloga za prematanje je brenda Liewood.

Slovo L je Filip uredio i isprintao i napravio ovu savršenu dugicu koju smo stavili u okvir iz Ikee.

Dugicu sam odlučila pokloniti svima kojima se sviđa pa vam je stavljam ovdje u pdf formatu, slobodno je skinite, isprintajte i uljepšajte vaše kutke i ooobavezno mi pošaljite fotkice kako se uklopila u vaše sobice.

Mislim da sam sad prošla sve detalje, ukoliko sam nešto zaboravila i još vas nešto zanima slobodno mi pišite.

Još uvijek ne mogu vjerovati da će u ovoj sobici uskoro zamirisati jedna najslađa mala bebica.

Lena čekamo te kad god da si ti spremna!