Prvo dijete… uzbuđenost svih u obitelji je na vrhuncu, odbrojavamo, čekamo, veselimo se ?

Čeka nas jedno nepoznato putovanje, najljepše putovanje od svih… s našim malim sinom.

Od trenutka kad sam saznala da sam trudna sam se prebacila na tu mama vibraciju hehe pa osim što sam počela pratiti puno cool mama na instagramu, počela sam pregledavati pinterest i inspirirati se s raznim uređenjima sobica i stvarima za bebe. Upoznala sam se s meni tada totalno čudnim terminima, kao što su: 3 u 1 kolica, isofix…  i pregledavala sam razno razne ponude. Korak po korak, snašla sam se u tom novom svijetu, dakle to je tek svijet opremanja i pripreme za bebicu. Sad me tek čeka oktivanje najljepšeg svijeta i kako je to biti mama!

Kad je započelo zadnje tromjesečje počela me loviti panika da ništa neću stići, jer do tada nisam još ništa imala. Niti jedne čarapice još nisam kupila, jer mi je muž stalno govorio ma ima vremena, ali dobro, bio je u pravu. Mi kad se primimo nečega to zbilja brzo riješimo pa smo tako u 8 mjesecu trudnoće ofarbali sobicu s najslađim medom na svijetu. Inače postoje i takve naljepnice, ali mi smo baš htjeli to nacrtati, a kad imaš talentiranog muža onda to doista nije ni teško ostvariti – i evo on je to dosta brzo riješio. Sretna sam jer je medo baš glavni okupator sobice i toliko je sladak da ti doslovno dođe da zagrliš zid. Što sam ja naravno i napravila ? više puta! Haha

Sobicu smo naručili iz ikee, ormar, krevetić i komodicu za presvlačenje, kao i puno sitnih potrepština (podloga za presvlačenje, oblačić zidne svjetiljke, košarice, posteljinu…). Blažena ikea i dostavni centar u Rijeci! Za par dana nam je već sve stiglo.

Onda su uslijedili detalji koji će dati tu finalnu notu sobici. Zaštitna ogradica Dada&Rocco to svakako je. Oni u ponudi imaju toliko predivnih stvari za vaše bebice da će vam teško biti odlučiti se. Osim ogradice tu je i savršeni babynest, jedva čekam Leona ugnijezditi u njega ?, kao i ova predivna jastuk kruna. Kao što vidite i mami odlično stoji ? odmah sam se prebacila u ulogu žene, majke, kraljice ?

Svi me pitaju gdje sam nabavila police za sobicu. Bila sam u potrazi sigurno dva tjedna i našli smo ih naposlijetku u bauhausu! Šta kažete?

Vjerujem da će se sobica lagano puniti s još puno prekrasnih detalja, ali za sada sam i više nego zadovoljna. Sobica odiše slatkoćom, jednostavnošću i ljubavlju… samo još jedan mali princ fali u njoj, da nam zamiriši po malenoj bebici.

I eto sad kad je sve složeno, sad ćemo krevetić prebaciti kod nas u sobu haha… mora mi on biti na oku. A ova sobica će čekati Leonića da malo naraste i da se igra u njoj! Ajme koje carstvo za igru mu planiramo napraviti ? ali nećemo ga razmaziti! Ma nikako! Hahaha

Puse vam šalje jedna uzbuđena mamica…

Ajme još 3 dana do termina…

Uživajte u galerijici!