Taman kad sam mislila da sam gotova s uređenjem, sinula mi je nova ideja. Vjerujem da će to tako biti stalno haha… samo šta sad doslovno više nemam koji novi kutak uređivati.

Uzeli smo veliki ormar u Ikei i ostavili taman dovoljno mjesta za radni stol i neke police. To smo mislili naručiti po mjeri. Međutim, shvatila sam da to doista nema smisla sad raditi, jer će Leon u školu krenuti za 7 godina haha. A mama se voli igrati dizajnera interijera, pa reko daj da ja sad uredim taj kutak za igračke, a onda će lako jednog dana tu biti neki fora stol!

I tako sam „slučajno“ bila na Ikeinoj stranici i našla ovu odličnu komodicu za odlaganje igračaka. Jednog dana će on moći sam uzimati te kutije i planiram imati sortirane legiće, kockice, autiće itd… haha, sad mi se vjerojatno sve mame s većom djecom smiju. Jer će sigurno biti sve izmiješano, al evo to je moj plan. ? Bit će dovoljno i da igračke budu u kutiji, a ne po cijeloj sobi.

Kutije su još prazne i čekaju popunjavanje s prvim igračkicama. ? Veseli me što znam di ću ih odlagati…haha. Kutije nemaju natpis na sebi, pa su mi vizualno bile prazne, odnosno znala sam da će uz neki natpis na njima biti puno fornije, pa mi je Filip napravio ove naljepnice i isprintali smo ih na samoljepljivi papir. Isprintali smo prekrasne poruke za našeg lavića, i povezali po tri kutije koje prenose svaka po jednu poruku: da dohvati zvijezde i proputuje cijeli svijet!

Onda sam naravno morala urediti i zid iznad komode, htjela sam da se i na ovom zidu nađe medo, ali i lavić. Našla sam fotkice na internetu i savšeno su mi se uklopile u viziju tog dijela zida.

I ljestve su napokon našle svoje mjesto, jer nisu mogle biti kod stola za presvlačenje, da ne bi slučajno pale na Leona. Ovdje su sigurno pričvšćene na zid, daleko od rukica mog malenog! ?

Isprintali smo fotkice na foto papir. Po dvije fotke na jedan foto papir 10*15 i pustili smo bijelog ruba jer fotkice puno ljepše izgledaju ovako s rubom. Namjerno sam htjela staviti malene fotkice, jer su i ljestve malene pa onda ovako puno decentnije izgeda. I sad je trebalo odabrati koje fotke izraditi. Odlučila sam se na fotke Leona u prsluku i kapici, jer upravo taj prsluk i kapica su zakačeni na ljestvama. Pa da se zauvijek sjećamo koliko je on maleni bio i da mu je taj prsluk sa 10 dana bio baš taman! ?

Šta kažete na novi kutak?

Ovdje vam stavljam popis stvari i gdje ih možete nabaviti:

Komoda za odlaganje igračaka – Ikea

Didaktička kućica za igranje – Ikea

Jastuk kruna – Dada&Rocco

Ljestve – Pepco

Prsluk i kapica – ebay

Drveni fotoaparat – ebay

Okviri za fotke – Ikea

Tepih – ebay

Vreća za igračke – ebay