Kad se krene u potragu za kolicima nađete se izgubljeni u mnoštvu novih termina, 2u1, 3u1, jaje, isofix… itd. Imate tisuću pitanja i u isto vrijeme želite odabrati dobra kolica, kojima ni cijena neće biti baš previsoka. Babyzen yoyo+ kolica su zadovoljila gotovo sve naše kriterije, a vizualno su me osvojila na prvu. Ono što je veliki plus i presudan faktor pri odabiru ovih kolica je upravo to što nakon ovih kolica ne morate kasnije kupiti dodatna kišobran kolica. Odabirom Babyzen kolica dobije se cijeli paket, kolica možete koristiti od prvog dana pa sve dok god se vaše dijete želi voziti u njima.

Babyzen yoyo kolica teška su 6 kilograma i kao takva su jedna od najlakših kolica na tržištu. Na samu konstrukciju može se montirati košara za bebe do 6 mjeseci starosti, te verzija slična klasičnim kišobran kolicima za bebe starije od 6 mjeseci. Kolica su dostupna u nekoliko različitih boja, a konstrukcija je dostupna u crnoj ili bijeloj boji koju smo i mi odabrali.Također se mogu kupiti i posebni adapteri na koje se može montirati autosjedalica, odnosno jaje poznatih proizvođača kao što su be safe, maxi cosi ili cybex.

Kolica se lako i jednostavno manevriraju te se mogu glatko voziti između jako uskih prolaza ili između odjeljaka u raznim prodavaonicama.

Sjedalu se po potrebi može jednostavno regulirati nagib, a sa stražnje strane nalazi se i prigodni džep za razne sitnice. Mogući su i razni dodaci kao držač za kavu, mrežica protiv komaraca ili crni suncobran. Sa kolicima se već dobije i kabanica za kišu. Kolica se sklapaju brzo i jednostavno, a sklopljena ih možete nositi kao ručnu prtljagu u avionu.

S Babyzen kolicima mogu se također izvesti i razne vratolomije koje su prikazane u videu ispod, molim vas ne pokušavajte ih napraviti kod kuće! ?

Nadam se da sam vam olakšala u donošenju odluke o kupnji kolica i da vam je ova recenzija bila zabavna. Pišite mi što mislite i ako imate još dodatnih pitanja vezano za kolica slobodno mi se javite!